Helsingborg City Awards

Nu är det dags att kora vinnarna i Helsingborg City Awards 2020! 

Rösta på din favorit!

Tillsammans ska vi utse årets bästa butik, restaurang och café. Vem har den bästa servicen? Var äter du smarrigaste maten? Hos vem smakar fikat allra godast?

Från och med den 10 januari fram till den 9 februari kan allmänheten rösta på sina favoriter i formuläret nedan. Bland alla som röstar kommer vi att lotta ut tre citypresentkort värda 500 kronor.

Efter röstningsperioden kommer de tre finalisterna med flest röster i vardera kategori gå vidare till finalomgång. De får ett besök av en jury som kommer göra sin bedömning utifrån olika kriterier. De verksamheter med högst poäng från juryn får utmärkelsen på City Awards som äger rum den 18 mars på The Tivoli.

För att vara röstningsbar måste verksamheten vara medlem i Helsingborg Cityförening.

Vi raderar alla personuppgifter efter att rösterna räknats. 

Frågor?
Kontakta oss gärna på info@helsingborgcity.se

Röstningen är stängd.
Håll utkik! Inom kort presenterar vi årets finalister. 

Årets Eldsjäl, Fastighetsägare och Servicestjärna

Får du alltid ett trevligt bemötande av en viss person eller verksamhet i city? Vet du en fastighetsägare som satsar det där extra för att göra city än mer attraktivt? Eller känner du till en person eller verksamhet som verkligen brinner för att stärka city?

Vid Helsingborg City Awards ska vi även kora vinnare i kategorierna Årets Servicestjärna, Årets Fastighetsägare och Årets Eldsjäl. Nu behöver vi din hjälp att nominera duktiga stjärnor!

Huvudpartner: