Citypresentkortet

Den bästa julklappen

Ett citypresentkort ger mottagaren möjlighet att enkelt ta del av shopping, mat, nöjen, salonger, hotell, kultur och upplevelser i Helsingborg city. Allt med hjälp av samma kort. Med över 150 anslutna butiker, caféer, restauranger, hotell, salonger och andra aktörer anslutna förvandlas citypresentkortet till den perfekta presenten för alla. Antalet anslutna aktörer ökar hela tiden.

Köp citypresentkort

Du köper enklast citypresentkort i våra automater på Helsingborg C och Gallerian Magnus Stenbock. Automaten på Helsingborg C finns tillgänglig alla dagar dygnet runt. Vid automaterna finns även fina gåvokuvert som du kan lämna över presentkortet i.

Om du inte har möjlighet att handla i automaterna eller om du önskar göra en företagsbeställning, går det bra att lägga en beställning till oss via nedan formulär.

Kontrollera saldo

Öppnas i nytt fönster

Beställ citypresentkort

Din beställning är klar inom 3 arbetsdagar. Beställningen hämtas på Helsingborg Citys kontor på Drottninggatan 7A. Om du inte har möjlighet att ta dig till city kan beställningen postas efter överenskommelse.

  Har du problem med formuläret? Vänligen kontakta oss via presentkort@helsingborgcity.se

  Frågor och svar om presentkort

  Vid beställning via formuläret kan du betala med swish eller faktura.

  Om du önskar betala med kort hänvisar vi dig till våra automater på Helsingborg C och Gallerian Magnus Stenbock.

  Beställningen hämtas på Helsingborg Citys kontor på Drottninggatan 7A.
  Om du inte har möjlighet att ta dig till city kan beställningen skickas efter överenskommelse.

  Om du vill beställa flera presentkort med olika belopp går det bra att skriva antal samt belopp på korten. Vill du ha samma belopp på samtliga kort skriver du ett belopp. Exempel för olika belopp: 3 kort á 300:- samt 2 kort á 500:-

  Giltighetstiden står på baksidan av presentkortet.

  Du får ett tillgodokvitto som är giltigt i den verksamhet du betalat med kortet i. Du får inte pengar tillbaka.

  Nej, det går inte att byta in citypresentkort mot kontanter.

  Helsingborg City behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi behandlar enbart de personuppgifter som är nödvändiga för att kunna fullfölja din beställning. Efter genomförd leverans av presentkortet sparas dina personuppgifter under ett år. Helsingborg City behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi behandlar enbart de personuppgifter som är nödvändiga för att kunna fullfölja din beställning. Efter genomförd leverans av presentkortet raderas dina personuppgifter.

  Här kan du använda citypresentkortet