Evenemang

Varje år genomförs en mängd evenemang i vår stadskärna. Stora som små, för alla åldrar. Sport, konserter, teatrar, familjedagar, musikaler, shower – ja det är bara att välja och vraka! Passa på att förlänga upplevelsen med en god middag eller en tur på stan.

söder lyser

Juliga lördagar

3, 10 och 17 december
Lördagarna i december fram till julafton kommer vara extra mysiga i city. Det bjuds på massa roliga familjeaktiviteter så som eldshow, nissekör och stämningsfulla toner.

After Work Konsert Helsingborgs Konserthus

After Work-konserter på Helsingborgs Konserthus

7 december, 25 januari, 15 februari, 8 mars, 12 april och 3 maj
En onsdag i månaden bjuder Helsingborgs Symfoniorkester in till After Work-konsert på Helsingborgs Konserthus. Konserten börjar klockan 18.00 och varar ungefär en timme. Innan och efter konserten serveras det soppa med tilltugg i Markelius Bar & Café. Det blir en kväll med mat, mingel och klassisk musik!

elsa

Isprinsessan Elsa besöker Kullagatan

11 december
Isprinsessan Elsa har kommit hela vägen från Arendal för att hälsa på alla barn i Helsingborg! Du kan träffa henne på Kullagatan söndagen den 11 december mellan klockan 12.00-15.00.

lucia

Lucia i city

13 december
Tisdag 13 december är det Lucia och Mega Musik bjuder på två stämningsfulla luciaframträdanden i city. Klockan 13.00 på Mäster Palms plats och 15.00 på Konsul Olssons plats.

Jul Helsingborg

Jul i city

Julen i city står för dörren med allt vad det innebär. Under Jul i city samlar vi allt kul som händer i city under julen och fyller på efter hand som vi närmar oss. Passa på redan nu att boka julbord och skriva in julskyltningen i city i kalendern!

Fler tips i våra sociala medier

Vi tipsar ofta om evenemang, event och aktiviteter i våra sociala medier. Kika gärna där och följ oss för att inte missa något av allt roligt som händer i city!

Helsingborgs stads evenemangskalender

Vad vill du uppleva? I stadens evenemangskalender listas allt som är på gång i staden. Hitta ett evenemang som passar ditt besök i city.