Julskyltning i Helsingborg city

Ljus, stämning och musik kommer att känneteckna julen i city 2020. Som traditionen bjuder är första söndagen i advent den dag då alla stans verksamheter visar upp sina vackert julpyntade skyltfönster.

Vår traditionsenliga julskyltningssöndag blir annorlunda i år. Med gällande restriktioner har vi inte möjlighet att arrangera en julmarknad i traditionell bemärkning utan istället kommer stans butiker att hålla öppet för en stunds värme och julklappsshopping. Allt på ett säkert sätt för dig som kund och besökare.

Krogarna bjuder som alltid på fantastiska juliga smaker och flera har öppet denna söndag för att erbjuda en varm och mysig paus i vinterkylan. För den som önskar finns alltid alternativet att ta med mat från krogarna, om man ser fram emot att njuta av middagen, fikan eller delikatesserna hemma.

Tomten och isprinsessan Elsa kommer till city och vinkar på barnen. Gatorna får besök av körer som bidrar till en julig och mysig stämning. Den här söndagen öppnar även isbanan på Sundstorget som sedan står kvar hela vägen till sportlovet.

Stadens alla vinterljus är tända lagom till julskyltningssöndagen. Så det är ett fint tillfälle att njuta av alla ljus och verksamheternas vackert julpyntade skyltfönster.

hbgcity_julgran