Lokala Proffsens Dag

Lördagen den 30 april firas Den Lokala Handelns Dag i Sverige. I Helsingborg city breddar vi konceptet och firar alla som verkar i stadskärnan. Välkommen till Lokala Proffsens Dag!

Proffs värda att fira!

Den Lokala Handelns Dag infaller sista lördagen i april varje år. Dagen är instiftad av FILLit för att ge Sveriges lokala handlare, kommuner och köpmannaföreningar ett starkt incitament för att uppmärksamma handeln.

I Helsingborg kommer vi den 30 april att fira både våra handlare men även alla andra som verkar i vår fantastiska stadskärna. Alla våra lokala proffs som dag efter dag ger helsingborgare och besökare möjligheten att handla, äta och uppleva i city. Med ett brinnande engagemang, bred kunskap och service i världsklass. Väl värda att fira med andra ord!

Tips och erbjudanden från våra lokala proffs

Under dagen kommer våra lokala proffs dela med sig av sina bästa tips och erbjudanden. Hur fixar du den snyggaste dukningen? På vilket sätt tar du bäst hand om dina skor? Detta och mycket mer kommer våra lokala proffs att visa dig!

Lindex Södergatan
Tävla och få chansen att vinna en personal shopper och ett köp till ett värde av 1000 kr! För att vara med och tävla ska du handla för minst 300 kr den 30/4 och registrera namn och telefonnummer i kassan.

Scorett
Hur tar du hand om dina skor på bästa sätt? Det hjälper Scorett dig med! Under dagen kommer de ha skovårdstips, så att dina skor kan hålla flera säsonger.

Store
Väntar du finbesök på Valborg? Store visar hur du dukar på bästa sätt!

Janssons data
Träffa Citys Apple-experter! Du kan ställa frågor om dina Appleprodukter och du kan även ta med din iPhone, iPad eller Mac så går ni tillsammans igenom produkterna och kollar så allt ser bra ut.

Löplabbet
Vill du börja springa men är osäker på hur du ska börja? Löplabbet delar med sig av komigång-tips och löpteknik.

Blommor från oss
Blommor från oss på Kullagatan kommer att binda lyxbuketter passa på att unna dig en vacker bukett inför helgen.

Bollbrolyckan
Tävla och få chansen att vinna fyra st showbiljetter med trerätters-meny på Bollbrolyckan den 6/5 (värde 2780 kr).

1. Gilla Bollbrolyckans Facebooksida och Instagramkonto.
2. Skicka ett mejl med ämnet ”Tävling” och en motivering till varför just du ska vinna till info@bollbrolyckan.com.
Vinnaren meddelas 3/5. Lycka till!

Style & Living
Under dagen kommer Style & Living gå ut med en tävling i sina sociala medier där du har chansen att vinna en valfri klänning från deras sortiment med ett värde upp till 1699 kr. Vinnaren kommer få hjälp av deras duktiga personal att prova ut en klänning. 

Boutique Garanti
Under dagen har Boutique Garanti 20% rabatt i butiken. Samma dag kommer de även lägga ut en tävling på Instagram där du har chansen att vinna en styling. Dessutom får vinnarna 20% rabatt vid stylingtillfället.

Stenstöms
Examen, student och andra avslutningsfester närmar sig! På Stenstöms är de proffs på att hitta rätt kostym till rätt tillfälle. De hjälper dig att hitta plagg med bra passform och delar med sig av sin kunskap.

Electa
Hos Electa får du hjälp att hitta rätt hudvårdsprodukter. De har även 3 för 2 på utvalda hudvårdsprodukter under dagen.

The Body Shop
The Body Shop har tre för två på skincare. De har även två handwash för 70 kr (ord. 190 kr). Dessutom får The Body Shop-medlemmar får en gåva vid köp. 

Life
Under dagen kommer Life ha 20% rabatt på produkter med ordinarie pris. De kommer även ge tips och råd för en bättre hälsa.

Hallbergs Guld
Om du handlar för minst 1000 kr får du en goodiebag.

Pizzeria Cleopatra
Köp en standardpizza och få en gratis.

Sweet House Café
Köp tre rätter och få en valfri milkshake på köpet.

Kebabkungen
Handla för minst 500 kr och få 100 kr rabatt.

Day To Day
Handla för minst 300 kr och få en gåva.

Asian Market
Få 10% rabatt på ett helt köp (med undantag för 20kg ris).

Chloe
Chloe har flera erbjudanden under dagen.

Damas
Damas erbjuder baklava för 220kr/kilo.

Musik i city

Njut av skön musik medan du strosar på stan och besöker alla våra lokala proffs. Under dagen kommer en lokal trubadur spela musik och sprida härlig stämning i city.

Tid: 10:30-13:00
Plats: Stortorget

Helsingborg Drumcorps

Ta en paus i shoppandet och kolla in Helsingborg Drumcorps, en marscherande ungdomsorkester i amerikansk stil, som marscherar genom city och sprider härlig musik. De avslutar på Stortorget där de bjuder på en härlig show med blandad musik.

Tid: 13:00-15:00
Plats: Start på Mäster Palms plats och avslut på Stortorget

Citypresentkort Helsingborg

Helsingborg City delar ut citypresentkort

Vi vill även tacka alla er som handlar, äter och upplever lokalt och stöttar våra lokala proffs! Därför kommer vi att dela ut citypresentkort till ett värde av 100 kronor till de första 200 personerna som har handlat för 500 kronor eller mer i city under dagen och visar upp kvitto. Det är först till kvarn som gäller.

Tid: 10:00-13:00
Plats: Stortorget

Unna dig något från våra lokala proffs

Besök unika butiker och välkända kedjor i Sveriges vackraste stadskärna.

Smaka på Helsingborg

Ta med familjen, kompisarna eller kollegorna och njut av kulinariska Helsingborg.

Ta en mysig
vårfika i solen

Finns det något mysigare än en fika i solen? Besök ditt favoritcafé eller testa något nytt.